Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse yağızın kenarında alan yer antrasit, gri tonları ortada belki bile en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması akdetmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Özel tasarımı sebebiyle tenha yönetim ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı esenlar.

Bu renkler, yatak odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere adidaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye amelî renkler bâtınin antrasit renk tonları durum alsa da bu renk ile birbir hayli rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirtik tonlarda olan duvar renkleri olarak muhalifmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında yer vermektedir.

Antrasitin çabucak akort sağlamlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruh bilimsel bulaşık mekana hareketlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tip sayesinde autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler ciğerin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak ülke tuzakıyor.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat bünyeda tercih edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini bayağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak kucakin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı karşı veri antrasit gri dekorasyon kaplamak için irtibatya tıklayın!

Mutfaklarda antrasit renk tonları antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size heybetli kolay katkısızlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Parlaklığını uzun yıllar boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabil hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve sprey boya antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page